Winkelwagen

Log in

- of -
registreer nu!

Hollywood Clutch


Dames tas / clutch. Met deze clutch ben jij klaar om te shinen in een...

€ 59,95

Charlotte's Purse


Dames tas en clutch. Als jij haar niet vergeet, vergeet zij niets van ...

€ 49,95

Lerentassen

Naast diverse dames portemonnees heeft Wally Wallets ook wat kleine tassen in het assortiment. Om je collectie van Wally Wallets dus helemaal aan te vullen!

Dames Tas

Een dames tasje is voor veel vrouwen onmisbaar. Je kunt er veel spullen in kwijt die je dagelijks bij je draagt. Over het algemeen geldt, hoe groter de bag hoe meer je mee sjouwt. Denk hieraan bij het kopen van een tas. De tassen van Wally Wallets hebben allemaal veel verschillende vakjes en ritsvakken, zodat je spullen gemakkelijk kan opbergen. Het handige van de Wally Wallets dames tassen is ook dat er een verstelbare en afneembare schouderband bij zit. Je kunt dus helemaal zelf bepalen of je die draagt of niet.

Leren Schoudertas Dames

ALLE producten van Wally Wallets zijn van ECHT leer. Leer is een natuurlijk product, het kan dus zijn dat sommige dames tassen van elkaar verschillen in leer. Wally Wallets heeft op dit moment drie soorten leer; Olive, Waxi en Lemon. Olive is ruw-leer, dit leer gaat echt 'leven' en het gaat er gebruikter uitzien. Door het gebruik ziet de tas er alleen maar stoerder uit. De lichtere kleuren kunnen dan ook afgeven aan bijvoorbeeld je spijkerbroek. De leersoort Waxi is echt nerfleer, op dit leer zie je een soort van 'glans'. Lemon is 'gewassen' leer.

Zekerheden


  • geen verzendkosten in Nederland
  • niet goed, geld terug
  • levering binnen 3 werkdagen
  • altijd inclusief luxe verpakking

 

Hulp nodig?


Neem contact op met

0413 26 88 29