Winkelwagen

Log in

- of -
registreer nu!

iPhonehoesjes

Indien je in het bezit bent van een iphone 4 / iphone 4s of iphone 5 zijn de hoesjes van Wally Wallets misschien wel iets voor jou. De hoesjes van Wally Wallets zijn er namelijk in verschillende kleuren en modellen en allen lederen cases.

iPhone hoesje

Om je iphone te beschermen is een goede iphone case niet overbodig. Wally Wallets heeft leren iphone hoesjes in het assortiment. Het voordeel van een leren case is dat je de iphone gemakkelijk eruit kan halen. Stel dat de telefoon valt, zit de telefoon meestal ook beter beschermd dan wanneer de iphone in een hard-case zit. Natuulijk heb je verschillende iphones: 3, 4, 4s en de 5. Wally Wallets biedt 2 soorten hoesjes aan; het hoesje voor de iphone 4 (daar kan de 3 en 4s ook in) of voor de iphone 5 (nieuwste). De iphone 5 case is net zoals de telefoon wat langer dan de iphone 4 case. Dan zijn er nog 2 verschillende modellen, er is een model met een lipje (een iphone hoesje waarbij de telefoon er niet uit kan vallen) en de normale variant.

Leren iPhone hoesje

ALLE producten van Wally Wallets zijn van ECHT leer. Leer is een natuurlijk product, het kan dus zijn dat sommige iphone cases van elkaar verschillen in leer. Wally Wallets heeft op dit moment drie soorten leer; Olive, Waxi en Lemon. Olive is ruw-leer, dit leer gaat echt 'leven' en het gaat er gebruikter uitzien. Door het gebruik ziet het iphone hoesje er alleen maar stoerder uit. De lichtere kleuren kunnen dan ook afgeven aan bijvoorbeeld je spijkerbroek. De leersoort Waxi is echt nerfleer, op dit leer zie je een soort van 'glans'. Lemon is 'gewassen' leer.

Zekerheden


  • geen verzendkosten in Nederland
  • niet goed, geld terug
  • levering binnen 3 werkdagen
  • altijd inclusief luxe verpakking

 

Hulp nodig?


Neem contact op met

0413 26 88 29