Winkelwagen

Log in

- of -
registreer nu!

Stockton Socket


Pasjeshouder. Handzaam, snel en bijna onzichtbaar. Je knippert met je ...

€ 19,95

Prescott Plastic (Ruw)


Pasjes houder. Pay it forward; pay with plastic. Als pionier loop jij ...

€ 19,95

Prescott Plastic (Nerf)


Pasjes houder. Pay it forward; pay with plastic. Als pionier loop jij ...

€ 16,95

Chicago Credit (Ruw)


Pasjeshouder / creditcardhouder. Drooglegging of niet, geen gangster o...

€ 17,95

Chesapeake Travel Case


Reis etui / etui voor reis documenten / travel case / accessoire. Geld...

€ 39,95

Creditcardmapje

Heb jij ook vaak last van een te volle portemonnee door al die creditcards of pasjes? Dan is de pasjeshouder een goede oplossing voor jou! Een pasjes houder, creditcardmapje, creditcardhouder of hoe je het ook wilt noemen is verkrijgbaar op de website van Wally Wallets.

Pasjeshouder

Als je een creditcardhouder aanschaft, heb je al je pasjes in een 'mapje' bij elkaar. Dit kan dus veel voordelen opleveren, want je hoeft niet je hele portemonnee door te zoeken bij het zoeken naar een pasje. Wally Wallets heeft 2 soorten pasjes houders, eentje met drukker en eentje zonder drukker. Het ligt er aan welke je mooi of praktisch vindt.  In het creditcardmapje met drukker kunnen meer pasjes in namelijk: 14 creditcards. In de pasjes houder zonder drukker kunnen er 9 in.

Leren Pasjeshouder 

ALLE producten van Wally Wallets zijn van ECHT leer. Leer is een natuurlijk product, het kan dus zijn dat sommige pasjeshouders van elkaar verschillen in leer. Wally Wallets heeft op dit moment drie soorten leer; Olive, Waxi en Lemon. Olive is ruw-leer, dit leer gaat echt 'leven' en het gaat er gebruikter uitzien. Door het gebruik ziet de pasjeshouder er alleen maar stoerder uit. De lichtere kleuren kunnen dan ook afgeven aan bijvoorbeeld je spijkerbroek. De leersoort Waxi is echt nerfleer, op dit leer zie je een soort van 'glans'. Lemon is 'gewassen' leer.

Zekerheden


  • geen verzendkosten in Nederland
  • niet goed, geld terug
  • levering binnen 3 werkdagen
  • altijd inclusief luxe verpakking

 

Hulp nodig?


Neem contact op met

0413 26 88 29